Upoznaj matorke!

Ako želite da upoznate neku stariju gospođu, bilo da je razvedena, udata, sama, u vezi... Ovde ćete naći sve raspoložive starke iz Bosne i Hercegovine koje žele da upoznaju nekoga na brz i jednostavan način - putem SMS-a! Pregledajte naš sajt, pogledajte sve matorke na njemu i odaberite one koje želite da upoznate! Pozivamo sve gospođe, željne novih avantura da nam se pridruže, anonimno i efikasno.

Voliš starije gospođe? Starke ili matorke? Bezobrazne, otvorene ili povučene? Pošalji SMS poruku sa imenom matorke, napravi razmak, upiši tekst i započni dopisivanje. Broj za slanje SMS poruka:

091 610 103

Cimajte matorke

Matorke - Uputstvo

fb

Pretraga:


Da biste se dopisivali sa našim članovima potrebno je da pošaljete poruku sledećeg sadržaja:
ImeČlana VašaPoruka

Znači, ako na primjer šaljete poruku koja glasi “Ćao, šta radiš? Ja sam Marko” za člana sa nadimkom Iva, pošaljite slijedeće:

Iva Ćao, šta radiš? Ja sam Marko.

Poruku šaljete na broj telefona 091/610-103 i Vaša poruka ce doći članu kojem je namjenjena. Kada dobijete odgovor i hoćete da nastavite sa dopisivanjem, uvijek prije Vaše poruke napišite nadimak kome šaljete poruku, na primjer: Iva Hvala što si se javila, kako izgledaš?

Pomoć

Da li svaki put kada šaljem poruku treba da napišem nadimak člana ispred poruke?
- Da, uvijek kada šaljete poruku morate da napišete nadimak ispred Vaše poruke, inače Vaša poruka može otići nekom drugom članu.

Poslao sam poruku ali mi niko nije odgovorio?
- Odgovor ćete dobiti čim član primi poruku, ako trenutno nije ulogovan - dobiće je čim se uloguje...

Da li mogu slati poruku članovima koji nisu online?
- Da, čim se uloguju, dobiće je.

Odakle je moguće slati poruke?
- Samo iz BIH.

Imam još pitanja?
Kontaktirajte nas :)

napaljene matorke uzivo - hotlajn