Upoznaj matorke!

Ako želite da upoznate neku stariju gospođu, bilo da je razvedena, udata, sama, u vezi... Ovde ćete naći sve raspoložive starke iz Bosne i Hercegovine koje žele da upoznaju nekoga na brz i jednostavan način - putem SMS-a! Pregledajte naš sajt, pogledajte sve matorke na njemu i odaberite one koje želite da upoznate! Pozivamo sve gospođe, željne novih avantura da nam se pridruže, anonimno i efikasno.

Voliš starije gospođe? Starke ili matorke? Bezobrazne, otvorene ili povučene? Pošalji SMS poruku sa imenom matorke, napravi razmak, upiši tekst i započni dopisivanje. Broj za slanje SMS poruka:

091 610 103

Cimajte matorke

Matorke

fb

Pretraga:


- Neophodno je da svaka poruka sadrži ispravnu ključnu riječ na početku, inače SMS poruka ne može biti obrađenja. Davatelj usluga u ovom slučaju ne snosi nikakvu odgovornost.

Slanjem SMS poruke, korisnik automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.

Servis je namenjen isključivo punoletnim korisnicima! Korišćenjem servisa, korisnik potvrđuje da ima najmanje 18 godina, da je pročitao i razumeo uslove korišćenja i da ih u potpunosti i neuslovljeno prihvata.

Ovaj servis je isključivo zabavnog karaktera i svi podaci objavljeni na sajtu (fotografije na profilima, opisi na profilima, ostali licni podaci), kao i podaci dobijeni prilikom dopisivanja sa animatorima ne moraju biti tačni, već se koriste isključivo u cilju animacije korisnika.

Sa korisnicima SMS chata se dopisuju operateri koji nisu obavezni da otkrivaju svoje lične podatke, ne smeju pristati na ostvarivanje ličnih kontakata i mogu da koriste više različitih nadimaka u okviru SMS chata.

Korisnici servisa se obavezuju da će poštovati pravila korišćenja servisa po kojima se zabranjuje:

  • Svako kršenje autorskih prava ili bilo kojih prava definisanih Zakonom,

  • Svako širenje informacija i poruka koji krše bilo koje zakonske odredbe,

  • Pokušaji uznemiravanja ili vređanja putem SMS chata,

  • Javno publikovanje pristiglih SMS poruka,

  • Svaki pokušaj širenja rasne i verske netrpeljivosti.

Korisnici, kao i operateri, ni u kom slučaju nisu obavezni dati svoje lične podatke ili se tačno predstaviti.

Korisnici nisu obavezni odgovarati na SMS poruke pristigle tokom komunikacije, kao ni na poruke koje povremeno dobijaju od animatora. Poruke koje korisnici primaju se ne naplaćuju. Ne postoje nikakvi dodatni troškovi, plaćaju se samo poslate poruke.

Cena svake poruke koju korisnik pošalje na broj 610103 je 1,4KM sa PDV-om.
Poruke koje korisnici primaju se ne naplaćuju. Ne postoje nikakvi dodatni troškovi, plaćaju se samo poslate poruke.
Slanjem SMS poruke, korisnik automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.
U slučaju da korisnik želi da se odjavi sa SMS chat servisa, potrebno je da nas kontaktira putem kontakt forme i pošalje broj telefonana koji ne želi više da dobija poruke, ili da pošalje SMS poruku “STOP” na broj 091610103!

Pružalac usluge i njegovi partneri nisu odgovorni za moguće greške nastale u sistemu ili na strani mobilnih operatera, kao i za sve tehničke probleme nastale korišćenjem servisa. Zahtevi pružaocu usluga za naknadu materijalne ili nematerijalne štete nastale korišćenjem ili nekorišćenjem ponuđenih informacija odnosno korišćenjem pogrešnih i nepotpunih informacija u osnovi su isključeni, ukoliko autor nije učinio dokazivo namernu ili grubo nemarnu grešku.

U slučaju da korisnik želi da se odjavi sa SMS chat servisa, potrebno je da nas kontaktira putem kontakt forme i pošalje broj telefona na koji ne želi više da dobija poruke, ili da pošalje u SMS poruci “STOP” na broj 091610103!