Upoznaj matorke!

Ako želite da upoznate neku stariju gospođu, bilo da je razvedena, udata, sama, u vezi... Ovde ćete naći sve raspoložive starke iz Bosne i Hercegovine koje žele da upoznaju nekoga na brz i jednostavan način - putem SMS-a! Pregledajte naš sajt, pogledajte sve matorke na njemu i odaberite one koje želite da upoznate! Pozivamo sve gospođe, željne novih avantura da nam se pridruže, anonimno i efikasno.

Voliš starije gospođe? Starke ili matorke? Bezobrazne, otvorene ili povučene? Pošalji SMS poruku sa imenom matorke, napravi razmak, upiši tekst i započni dopisivanje. Broj za slanje SMS poruka:

091 610 103

Cimajte matorke

Matorke - Uputstvo

Dobro došli na www.matorke.ba jedinstveni site u Bosni i Hercegovini. Putem naše webstranice možete se dopisivati sa starijim gospođama iz cijele države. Da biste koristili ovaj servis, neophodno je da imate broj mobilnog telefona jednog od operatera iz Bosne i Hercegovine i to: BH Telecom, m:tel, Eronet. Broj za dopisivanje za sve mreže je 091 610 103, cijena poruke 1,40 KM+pdv. Na ovaj servis se prijavljuju osobe otvorene za različite vrste dopisivanja, tako da možete slobodno da im pišete o svemu, o vama, o vašem životu, o tome šta vas zabavlja, ali naravno i o ljubavi, seksu. Nemojte da se stidite ako želite da imate hot chat, sex putem SMS-a sa nekim od prijavljenih. Sve zavisi od vas i ne zaboravite – ŽIVOT JE JEDAN!


Pravila vrijede za korisnike usluga na site-u www.matorke.ba i svi korisnici koji se dopisuju preko našeg site-a su saglasni sa navedenim pravilima i uslovima kako slijede:

matorke
 1. Site matorke.ba je isključivo zabavnog karaktera i namijenjen osobama iz Bosne i Hercegovine starijim od 18 godina .
 2. Dječija pornografija je strogo zabranjena.
 3. Svako vrijeđanje korisnika site-a, matorki po vjerskoj, rasnoj, nacionalnoj, statusnoj ili nekoj sasvim drugoj osnovi će biti strogo sankcionisano, jer je isto zabranjeno.
 4. Site www.matorke.ba zadržava svako pravo da sa sajta odstrani sve one posjetioce i korisnike koji se ne pridržavaju navedenih pravila ponašanja i opštih običaja i uzansi koji vrijede u društvu.
 5. Javno publikovanje SMS poruka koje vam šalju druge osobe je strogo zabranjeno. Ovo također podrazumijeva i društevene mreže.
 6. Ključna riječ predstavlja ime registrovanog korisnika, odnosno riječ koju prvu upišete u vaš mobitel kada hoćete nekome da pošaljete SMS poruke.
 7. Servis za dopisivanje na www.matorke.ba je isključivo zabavnog karaktera i podaci koji se razmijenjuju između matorki i korisnika ne moraju uvijek biti tačni.
 8. Zabranjeno je širenje informacija i poruka koja krše autorska ili bilo koja druga prava trećih lica.
 9. Ovim putem obavjštavamo korisnike da nisu obavezni davati svoje lične/osobne podatke.
 10. Korisnici, ni matorke nisu dužni da koriste uvijek isti identitet, ime i nadimak s toga site www.matorke.ba nije odgovoran za tačnost bilo koje informacije. Fotografije koje su postavljene predstavljaju vlasništvo osoba na fotografiji ili autora fotografije.
 11. Korisnik je odgovoran za sadržaj svih poruka koje šalje.
 12. Ukoliko to želi korisnik ima pravo i mogućnost prekinuti komunikaciju i korištenje usluge SMS chat u bilo koje vrijeme, tako što neće odgovoriti na primljenu prouku pristiglu s telefonskog broja 091 610 103.
 13. Site www.matorke.ba nije odgovoran za moguće greške u isporuci na strani opreatera mobilne telefonije na strani korisnika.
 14. www.matorke.ba zadržava pravo da promjeni sadržaj ili neko pravilo.
 15. Sajt www.matorke.ba ne snosi odgovornost za neispravno korištenje usluge dopisivanje putem broja sa uvećanom vrijednošću.
 16. Korisnik je obaviješten ovim putem da svaku primjedbu, sugestiju ili komentar može ostaviti putem forme za kontakt koja se nalazi na web stranici www.matorke.ba
napaljene matorke uzivo - hotlajn