Upoznaj matorke!

Ako želite da upoznate neku stariju gospođu, bilo da je razvedena, udata, sama, u vezi... Ovde ćete naći sve raspoložive starke iz Bosne i Hercegovine koje žele da upoznaju nekoga na brz i jednostavan način - putem SMS-a! Pregledajte naš sajt, pogledajte sve matorke na njemu i odaberite one koje želite da upoznate! Pozivamo sve gospođe, željne novih avantura da nam se pridruže, anonimno i efikasno.

Voliš starije gospođe? Starke ili matorke? Bezobrazne, otvorene ili povučene? Pošalji SMS poruku sa imenom matorke, napravi razmak, upiši tekst i započni dopisivanje. Broj za slanje SMS poruka:

091 610 103

Cimajte matorke

Matorke za dopisivanje

Jasmila, Sarajevo, Godište: 1967

Ukucaj Jasmila tekst poruke i pošalji na 091610103

Usamljena profesorica muzičke kulture traži muškarca do 55 godina radi druženja i veze, a možda i braka

pogledaj profil

Saida, Tuzla, Godište: 1967

Ukucaj Saida tekst poruke i pošalji na 091610103

Pozdrav svima. Ne znam šta me je prvo navelo da se prijavim na ovaj servis, ali mi se vrlo brzo svidio... Upoznala sam par osoba s kojima sam ostvarila i fizički kontakt. Ako mi se neko svidi, rado se otvaram... U principu, htjela bih upoznati mušku osobu prvenstveno za dublje prijateljstvo, a kasnije... pa vidjećemo...

pogledaj profil

Ferida, Tuzla, Godište: 1968

Ukucaj Ferida tekst poruke i pošalji na 091610103

Omiljeno godišnje doba mi je ljeto. Svake godine ugrabim desetak dana da bih otišla na more i tu napunim baterije za ostatak godine... Inače sam dosta emotivna, pa se lako predajem voljenoj osobi. Često zbog toga i budem povrijeđena, ali "bolje voljeti i biti ostavljen nego ne voljeti uopšte"

pogledaj profil

Emira, Zenica, Godište: 1956

Ukucaj Emira tekst poruke i pošalji na 091610103

Udovica sam već duže vrijeme i mislim da je došao pravi trenutak za novu ljubav. Volim putovanja, šetnje prirodom, druženje sa meni dragim ljudima...

pogledaj profil

Ruza, Mostar, Godište: 1970

Ukucaj Ruza tekst poruke i pošalji na 091610103

Zabavna i vesela osoba, obozavam da visim na Internetu. Razvedena sam i u potrazi za ljubavlju. Imam osmogodisnjeg sina koji zivi sa mnom.

pogledaj profil
Pogledajte još matorki na ostalim stranama: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

napaljene matorke uzivo - hotlajn