Upoznaj matorke!

Ako želite da upoznate neku stariju gospođu, bilo da je razvedena, udata, sama, u vezi... Ovde ćete naći sve raspoložive starke iz Bosne i Hercegovine koje žele da upoznaju nekoga na brz i jednostavan način - putem SMS-a! Pregledajte naš sajt, pogledajte sve matorke na njemu i odaberite one koje želite da upoznate! Pozivamo sve gospođe, željne novih avantura da nam se pridruže, anonimno i efikasno.

Voliš starije gospođe? Starke ili matorke? Bezobrazne, otvorene ili povučene? Pošalji SMS poruku sa imenom matorke, napravi razmak, upiši tekst i započni dopisivanje. Broj za slanje SMS poruka:

091 610 103

Cimajte matorke

Matorke za dopisivanje

Zeida, Sarajevo, Godište: 1973

Ukucaj ZEIDA tekst poruke i pošalji na 091610103

Ne mogu da se pomirim sa činjenicom da vrijeme prolazi. Ja sam puna života i pozitivne energije. Htjela bih to da podijelim sa ne kim ko je isti takav i ko je spreman sa mnom da se bori sa svim nedaćama u životu. Moram reći da sam sretno razvedena, ali voljela bih da se ponovo udam. Ovo je prvi put da koristim jedan ovakav servis.

pogledaj profil

Anuska, Banja Luka, Godište: 1972

Ukucaj ANUSKA tekst poruke i pošalji na 091610103

Živim u Banju Luci. Rat sam provela u Beogradu i onda se vratila. Hoću da upoznam nekoga s kim ću provesti ostatak svog života.

pogledaj profil

Djana, Tešanj, Godište: 1971

Ukucaj DJANA tekst poruke i pošalji na 091610103

Nisam se udavala. Imala sam vezu 9 godina sa našim čovjekom iz inostranstva, koji je radio u Austriji. Trenutno živim sa sestrom, koja me podržala da se prijavim na ovaj servis. Prije 2 godine sam upoznala jednog muškarca, koji je puno obećavao, ali je onda jednom bez traga nestao. Želim da znam da imam oslonac u muškarcu.

pogledaj profil

Marela, Mostar, Godište: 1969

Ukucaj MARELA tekst poruke i pošalji na 091610103

Mlada duhom, uvijek sam u centru zbivanja. Dok sam bila mlađa, bavila sam se manekenstvom. Živjela sam u Italiji. Nisam se udavala, ali sam bila zaručena. Ne tražim ništa ozbiljno, samo želim i dalje da uživam u životu.

pogledaj profil

Dusanka, Banja Luka, Godište: 1952

Ukucaj DUSANKA tekst poruke i pošalji na 091610103

Udovica sam već dugi niz godina. Više mi nije do braka. Samo želim uživati u penziji i ponekom mlađem i snažnom muškarcu koji se ne plaši iskusne dame.

pogledaj profil
Pogledajte još matorki na ostalim stranama: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

napaljene matorke uzivo - hotlajn